PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βόμβα με Φακοπουλίδου το Αιγάλεω

Βόμβα με Φακοπουλίδου το Αιγάλεω

Πορεία πρωταθλητισμού αναμένεται να πραγματοποιήσει τη φετινή χρονιά στην Preleague το Αιγάλεω, καθώς η διοίκηση των «κυανόλευκων» συμφώνησε με την 22χρονη ακραία Νάσια Φακοπουλίδου.

Νέα μεταγραφική βόμβα ενεργοποίησε το City καθώς συμφώνησε με την Νάσια Φακοπουλίδου η οποία τη νέα σεζόν θα φορά τα «κυανόλευκα».

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Παντελής Βλάχος, εξασφάλισε το πολυπόθητο ναι της νεαρής ακραίας που είχε αρκετές προτάσεις, ωστόσο επέλεξε την ομάδα των Δυτικών προαστίων προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της.

Με την προσθήκη της Φακοπουλίδου το Αιγάλεω μπαίνει για τα καλά πλέον στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, διαθέτοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ με νεαρές αλλά ταυτόχρονα και έμπειρες αθλήτριες.  

fakopoulidou_aigaleo

Η Φακοπουλίδου που είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, Κορασίδων και έχει συνυπάρξει συμπαίκτρια με την πασαδόρο του Αιγάλεω Κατερίνα Βλάχου,  ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πιερικό, αγωνίστηκε σε  Αρχέλαο Κατερίνης, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, Μαρκόπουλο, ΖΑΟΝ, ενώ την περσινή χρονιά φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...