A2

Βότσης: Η Λίτσα αποχώρησε, η Γαβριηλίδου ήρθε!

Βότσης: Η Λίτσα αποχώρησε, η Γαβριηλίδου ήρθε!

 Παράδοση-παραλαβή είχαμε στο Ναύαρχο Βότση, όπου η έμπειρη πρώην διεθνής και με πολύ πλούσια καριέρα 26  χρόνων, (πρωταθλήτρια το 2003 με τον Φιλαθλητικό ενω αγωνίστηκε Νίκη Αλεξ/πολης, Πειραματικό), η 41 χρονη Λίτσα Χατζηεφραίμογλου αποχώρησε από το βόλεϊ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε την απόκτηση της ταλαντούχου, Κατερίνας Γαβριηλίδου από το Τριάδι και πρόπερσι στο ΔΑΣΩ.

Η διοίκηση του συλλόγου της Α2 γυναικών που συνεχίζει με προπονήτρια τη θρυλική, Μαρία Δεληγιάννη και έφτασε μια ανάσα από τα πλέι οφ ανόδου, ανακοίνωσε και την ανανέωση 9 ακόμη παικτριών:

 Gavriilidoy Katerina votsis-3456

«Ο Ναύαρχος Βότσης καλωσορίζει στην οικογένειά του την ταλαντούχα αθλήτρια ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Είναι γεννημένη το 1995 και παίζει στην θέση της πασαδόρου.

Έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2 και φιλοδοξία του Ν. Βότση είναι  με το ντουέτο που θα κάνει με την άλλη πασαδόρο  την Αναστασία Αξάρη να οδηγήσουν το καράβι στο ωραίο ταξίδι που άρχισε με την Λίτσα Χατζηεφραίμογλου (κρέμασε τα παπούτσια της μετά από 26 χρόνια δράσης) και την Αφροδίτη Σαρλή (υποψήφια της Γ Λυκείου).

Ν.Votsis koouts deligianni 77

Στο ταξίδι συνεχίζουν να είναι μέλη του πληρώματος οι περισσότερες από τις περσινές αθλήτριες υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Δεληγιάννη.

Votsis Deligianni odigies 2345

Ανανέωσαν την συνεργασία οι αθλήτριες:

Γκρεμηλογιάννη Αγγελική,

Θεοτή Αντωνία,

Καταρντζή Ελπίδα,

Λυκούδη Βασιλική,

Παπαδοπούλου Γιώτα,

Σακαράκη Ιφιγένεια,

Σφυρίου Ειρήνη,

Σωτηρίου Πηνελόπη,

Φραγγουλίδου Σουσάνα

Για τον Ναύαρχο Βότση

Κλήτος Χ”γεωργίου »

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...