DARK ROOM

«ΖάΖεψαν» τελείως Στεφάνου, Κουρνέτας

«ΖάΖεψαν» τελείως Στεφάνου, Κουρνέτας

Η Κάντζα εδώ και μέρες απέκτησε το δικό της βολεϊκό στέκι! Ο πρώην πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, Βίκτωρας Κουρουπης, άφησε για λίγο τις ιαπωνικές γαστρονομικές γεύσεις στο διεθνούς φήμης «Ιnbi» του Costa Navarino και ξεκίνησε με όρεξη και μεράκι το νέο του επιχειρηματικό project, που ακούει στο όνομα «ZaΖ».

zaz 6 zaz 3 zaz 7

Στην οδό Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου δημιουργήθηκε ένας καλαίσθητος, φιλόξενος πολυ-χώρος, προσεγμένος σε κάθε του λεπτομέρεια. Με εντυπωσιακή αυλή και απεριόριστες προοπτικές, το νέο στέκι είναι θέμα χρόνου να γίνει «talk of the town». Γιατί εκεί θα βρει κανείς τον πιο «ψαγμένο» καφέ της πόλης, cozy ατμόσφαιρα, όμορφο κόσμο και φυσικά εκτός από τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών της εξειδικευμένης κάβας, τα πιο ευφάνταστα και απολαυστικά κοκτέιλ με την υπογραφή του βραβευμένου bartender- bar consultant, Παναγιώτη Παπαβραμόπουλου.

zaz 2 zaz kafe zaz1

Και «όλα τα λεφτά» φυσικά το ζεστό καλωσόρισμα της όμορφης Νάντιας που σε υποδέχεται με το πιο φωτεινό χαμόγελο και σου φτιάχνει τη διάθεση. Από την πρώτη στιγμή, νιώθεις σαν στο σπίτι σου και σε βάζει για τα καλά στο νόημα του «κόσμου του ΖαΖ».

zaz8 zaz 4

Χθες μάλιστα, μετά τον Κώστα Αγγελίδη και πολλούς άλλους ανθρώπους του βόλεϊ, “ποδαρικό” έκαναν δύο ακόμη φίλοι του Κουρούπη, ο Γιώργος Στεφάνου και ο Βασίλης Κουρνέτας. Οι δύο άσοι του φιλέ, χαλάρωσαν για λίγες ώρες, ευχήθηκαν “καλές δουλειές” στον «οικοδεσπότη» και πέρασαν μία πολύ όμορφη βραδιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με το “ΖαΖ”, το οποίο οσονούπω επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φίλου του αθλήματος και όχι μόνο.

Μέχρι τότε… stay tuned!