Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Άρη η Πολυνοπούλου

Στον Άρη η Πολυνοπούλου

Στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη θα αγωνίζεται πλέον η Ιωάννα Πολυνοπούλου που ανακοινώθηκε και επίσημα απο τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”.

Απο τα “κιτρινόμαυρα” της ΑΕΚ, στα… “κιτρινόμαυρα” του Άρη. Η Ιωάννα Πολυνοπούλου μετακόμισε απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, ωστόσο θα συνεχίσει στα… “κιτρινόμαυρα”.

Η 30χρονη κεντρικός συμφώνησε με τον Άρη και επιστρέφει στην πόλη όπου ξεκίνησε την καριέρα της και μετά απο τη Νέα Γενεά, τις Μακεδόνες Αξιού, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Άρης θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου μετά την έναρξη συνεργασίας της με τον Άρη στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην πόλη μου και εντάσσομαι στην ομάδα του ΑΡΗ. Η ομάδα ενισχύθηκε ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όλοι μαζί και με τη βοήθεια του κόσμου θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία!».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Ιωάννα Πολυνοπούλου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου είναι γεννημένη στις 9 Απριλίου του 1995 και αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού.

Η 30χρονη διεθνής βολεϊμπολίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Νέα Γενεά πριν την μεταγραφή της στους Μακεδόνες Αξιού όπου και παρέμεινε από το 2014/2015 μέχρι το 2018/2019.

Από την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έως το 2023/2024. Το 2024/2025 και το πρώτο μισό της φετινής περιόδου την βρήκαν να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ πριν την επίσημη συμφωνία με την ομάδα μας.