Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Τραυματίας η Κούμπουρα, χάνει ΖΑΟΝ και πιθανώς και τα ημιτελικά

Ολυμπιακός: Τραυματίας η Κούμπουρα, χάνει ΖΑΟΝ και πιθανώς και τα ημιτελικά

Άτυχη στάθηκε η Μίλιτσα Κούμπουρα, με την Σέρβα διαγώνια του Ολυμπιακού να έχει υποστεί κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του ποδιού της.

Ο εξής τραυματισμός επήλθε εκτός αγωνιστικών χώρων και θα την θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης οριστικά για την σειρά του Ολυμπιακού με τον ΖΑΟΝ, που αρχίζει αύριο (25/3) και θα κριθεί στις δυο νίκες, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή της και στην σεριά των ημιτελικών.

Υπενθυμίζουμε την διασταύρωση του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΖΑΟΝ, με τον νικητή αυτού του ζευγαριού να συναντά τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος – ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Όντας η δεύτερη διαγώνια στο ρόστερ του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, η Μαρία Οικονομίδου αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο της βασικής, τουλάχιστον για την σειρά με τον ΖΑΟΝ.