Τέλος και ο Πέριν από τον Ολυμπιακό
11/05/2026 20:43
Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακού ούτε ο Τζον Γκόρντον Πέριν, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Καναδό ακραίο, δίνοντας τέλος σε μια διετία με 5 τίτλους για τον ίδιο.
Από το καλοκαίρι του 2024, όπου και βρισκόταν στην ομάδα, ο Καναδός οδήγησε τον ολυμπιακό στην κατάκτηση 5 τίτλων (Σούπερ Καπ, Λιγκ Καπ και Κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2024-25 και τα πρώτα δυο την σεζόν 2025-26), ενώ ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του CEV Champions League της σεζόν 2024-25. Η διετής αποχή από τον θρόνο του πρωταθλητή, με την απουσία μάλιστα από τους φετινούς τελικούς, πυροδότησε την σπίθα της ανασυγκρότησης στον Ολυμπιακό, με τον βασικό κορμό της ομάδας να αλλάζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τζον Γκόρντον Πέριν. Σε δύο χρόνια, κατακτήσαμε μαζί πέντε τίτλους και φτάσαμε ως τους «8» του CEV Champions League (2024-25).
Γκόρντον, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και τη ζωή σου!