Ξε… ΚΙΝΑ για το μεγάλο άλμα της καριέρας στην Ασία η «Τσίτσι»!
01/07/2026 11:41
Μπορεί η διεθνής άσος Μαρία Τσιτσιγιάννη να μην επιλέγη τελικά στα φετινά draft της V-League, ώστε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, ωστόσο, εκτός εξαιρετικού απρόοπτου, σύντομα θα γίνει η 2η Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Κίνας, μετά την Εύα Χαντάβα και την παλιότερη θητεία της στη Σενζέν.
Η εξαιρετική πορεία της 25χρονης Βολιώτισσας ακραίας (1.88μ) στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τη Σοκόλ, δεν πέρασε απαρατήρητη στην ασιατική Ήπειρο, καθώς οι “σειρήνες” κινεζικού συλλόγου δεν άφησαν ασυγκίνητη τη διεθνή μας άσο, που ενέδωσε τελικά στην πρόταση των Ασιατών.
Μία απόφαση που δεν ήταν εύκολη, καθώς η «Τσίτσι» για να κάνει το νέο μεγάλο άλμα της καριέρας της απέρριψε άλλες σημαντικές προτάσεις ευρωπαϊκών ομάδων, που ήθελαν να την “ντύσουν” στα χρώματά τους .