Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έπιασε δουλειά ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός

Έπιασε δουλειά ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (24/08) στο κλειστό του Μετς οι γυναίκες του Παναθηναϊκού.

Με πολλά χαμόγελα, καλή διάθεση, πίστη και αισιοδοξία ξεκίνησε η χρονιά στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό καθώς στο πρώτο προσκλητήριο της σεζόν παλιές και νέες αθλήτριες δήλωσαν πανέτοιμες να οδηγήσουν την ομάδα εκ νέου στις επιτυχίες.

Στην έναρξη της προετοιμασίας τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ καλωσόρισαν η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Κυριακή Γαλάνη, ο διευθυντής αγωνιστικούς Σωτήρη Πανταλέων, ο διευθυντής της ομάδας Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ο Ρούλης Αγραπιδάκης καθώς και η Αθηνά Παπαφωτίου.

Παρούσες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Πέννυ Ρόγκα, Μάρα Ράπτη, Μικάγια Γουάιτ, Ελίν Τίμερμαν, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Σταματία Κυπαρίσση και Αριστέα Τοντάι. Αντίθετα απουσίασαν δικαιολογιμένα οι διεθνείς Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, Γιωργίνα Αντωνακάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Γκαμπριέλα Ορβόσοβα, Μόνικα Λαμπκόφσκα και Σοφία Γκρέκα θα ενσωματωθούν μετά το φινάλε των υποχρεώσεών τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους Μεσογειακούς αγώνες.

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε ο βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Αλεσάντρο Κιαπίνι, Μίχαλ Σπακ και η Άγκι Μπάμπουλι, καθώς ο Ιταλός τεχνικός των «πρασίνων» βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και το EuroVolley ως Ομοσπονδιακός της Ουγγαρίας έχοντας μαζί του ως στατιστικολόγο και τον Βασίλη Μακρή. Απόντας από το πρώτο ραντεβού ήταν επίσης και ο γυμναστής της ομάδας, Λεωνίδας Χριστακίδης που βρίσκεται στο Staff της Εθνικής μας ομάδας.

Παρά τις αναγκαστικές απουσίες λόγο EuroVolley, το κλίμα ήταν εξαιρετικό και η πρώτη προπόνηση κύλισε με χαμόγελα για τις «πράσινες» που μπαίνουν από σήμερα στην…. «βάσανο» των προπονήσεων ευδιάθετες όμως και πάνα ορεξάτες για δουλειά.

Αναλυτικά το επιτελείο του Παναθηναϊκού

Προπονητής: Alessandro Chiappini
Βοηθοί: Michal Szpak, Άγκι Μπάμπουλι
Γυμναστής: Λεωνίδας Χριστακίδης
Στατιστικολόγος: Βασίλης Μακρής
Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Τιμ Μάνατζερ: Νίκος Λάζος