Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Απολλώνιο Κερατσινίου η Θεοδοσίου

Στον Απολλώνιο Κερατσινίου η Θεοδοσίου

Την απόκτηση της 23χρονης λίμπερο Πασχαλίνας Θεοδοσίου ανακοίνωσε ο Απολλώνιος Κερατσινίου συνεχίζοντας την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της επιστροφής του στη Volley League.

Μετά τον Αίαντα Ευόσμου, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ η Πασχαλίνα Θεοδοσίου μετακομίζει από Θεσσαλονίκη σε Πειραιά, με τον Απολλώνιο Κερατσινίου να αποτελεί τη νέα της ομάδα.

Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την 23χρονη λίμπερο και τη νέα σεζόν η έμπειρη αθλήτρια θα επωμιστεί το βάρος της “κυανέρυθρης” υποδοχής.

Η νεαρή στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλητρια του Απολλώνιου τόνισε «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Απολλώνιου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια πολύ καλή σεζόν!»

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου Κερατσινίου

Ο ΟΦΑ Απολλώνιος καλωσορίζει στην οικογένειά του την Πασχαλίνα Θεοδοσίου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στη θέση του λίμπερο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Volley League.

Με αγωνιστικότητα, συνέπεια και διάθεση για δουλειά, η Πασχαλίνα έρχεται να γίνει μέρος της προσπάθειας του Απολλώνιου και να συμβάλει με τη δική της παρουσία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Πασχαλίνα, καλώς ήρθες στον Απολλώνιο!
Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια όμορφη σεζόν γεμάτη όμορφες στιγμές και επιτυχίες!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
23/09/2026

Ισοπαλία στο Μετς

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Θέτιδας Βούλας στο Μετς καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 (25-19, 24-14, 18-25, 22-25).