A2

Μπίσκου ανακοίνωσε η Κόρινθος

Μπίσκου ανακοίνωσε η Κόρινθος

Την εντυπωσιακή (1μ89) Φωτεινή Μπίσκου η οποία αγωνίζεται ακραία/διαγώνια ανακοίνωσε η Κόρινθος η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τις Παναγοπούλου-Αλατζάκη.

Η ανακοίνωση της Κορίνθου για τη Μπίσκου:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ καλωσορίσουν στο σύλλογό μας την Φωτεινή Μπίσκου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 23χρονη ταλαντούχα αθλήτρια από το Άργος, πρώην διεθνής με τις Eθνικές ομάδες Kορασίδων & Νεανίδων, έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στον  Πανιώνιο  στην Αγία Παρασκευή και στο Άργος  έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται ως ακραία.

Πιστεύουμε ότι η Φωτεινή Μπίσκου θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδας μας για την σεζόν, της ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία, και καλή αγωνιστική χρονιά.»

Από την πλευρά της η Μπίσκου δήλωσε στην σελίδα της Κορίνθου:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα και επιτυχίες!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...