H «πρώτη» των πρωταθλητών
23/08/2016 21:05
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/8) η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-17.
Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο Πανοράματος για τρέξιμο ενώ ακολούθησε συνέντευξη τύπου αλλά και η απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena, με ομιλία από τον προπονητή και ένα πρώτο… ξεμούδιασμα.
Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν οι: Βλάντο Πέτκοβιτς, Γιάννης Παντακίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Χάρης Σακόγλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Σωτηρίου, Νίκος Σμαραγδής και Ερνάντο Γκόμεζ.
Υπενθυμίζεται ότι οι Δημήτρης Γκαράς, Ανδρέας Ανδρεάδης και Θάνος Τερζής βρίσκονται σε προετοιμασία και φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ελλάδας, ενώ και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.