Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάλεσμα Πανναξιακού στους φιλάθλους

Κάλεσμα Πανναξιακού στους φιλάθλους

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα κόντρα στην Ηλιούπολη, ο Πανναξιακός υποδέχεται το Σάββατο (29/10) τον Άρη για την 2η αγωνιστική με τον οποίο πέρυσι μονομάχησε σκληρά όλη τη σεζόν και μετά από ισοβαθμία-θρίλερ που κρίθηκε στη διαφορά 0,0103 του κλάσματος των πόντων, μπόρεσε να μπει αυτός στην τετράδα της Α1 και να πάρει μέρος στα πλέι οφ.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους μαζί με την ανάλογη άφισα, ώστε οι τελευταίοι να δώσουν το παρών το Σάββατο στις 19.00 κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 19:00 ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης στο κλειστό της Νάξου.Πρέπει, και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!»

totsidou-akadimies-900087

Η λίμπερο του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ξένια Κακουράτου δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δουλεύουμε αρκετές ώρες καθημερινά μέσα στο γήπεδο και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε αντίπαλο.. Ο αγώνας με τον Άρη Θεσσαλονίκης είναι ο πρώτος αγώνας εντός έδρας και περιμένουμε τον κόσμο της Νάξου απο τον πρώτο αγώνα να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει».

Η 18χρονη κεντρική αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Κατερίνα Ζακχαίου συμπληρώνοντας την συναθλήτρια της τόνισε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αφού ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκντρωμένες και να δώσουμε το 100% στην αναμέτρηση αυτή.  Με έβδομο παίκτη τον κόσμο μας πιστεύω πως στο τέλος του αγώνα θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΝ

Στο μεταξύ χτες Τετάρτη έγινε στο κλειστό της Νάξου, η πρώτη συνάντηση των Ακαδημιών με επικεφαλής την Σία Τοτσίδου και συνεργάτιδες τις συμπαίκτριες της στην ομάδα, Δρακουλίδου- Κακουράτου, όπου αρχικά έγινε ο διαχωρισμός των τμημάτων, ανάλογα την ηλικία και το επίπεδο των αθλητριών.

Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών συνεχίζονται και θα γίνονται καθημερινά 10-12 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο των γραφείων: 22850 27586 και στο email: pannaxiakosaon@gmail.com

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...