Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαδόπουλος: «Πιστέψαμε στη νίκη και την ανατροπή»

Παπαδόπουλος: «Πιστέψαμε στη νίκη και την ανατροπή»
Για το πρώτο τρίποντο  κόντρα στην Κηφισιά στο “Κουκούλι”, μίλησαν στην επίσημη σελίδα της Παναχαϊκής, ο υπηρεσιακός προπονητής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Νενάντ Σορμάζ που με 18 πόντους (12/18, 3 μπλοκ, 3 άσσοι) ήταν απο τους κορυφαίους του αγώνα.

 Αρχικά ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σχολίασε: «Διώξαμε το βάρος από πάνω μας. Παίξαμε ελεύθερα και νομίζω έτσι έπρεπε να έρθει η νίκη, με ανατροπή στο σκορ. Να πιστέψουμε ότι μπορούμε την ανατροπή. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και στην απόλυτη συγκέντρωση στην τακτική. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες μου προσπέρασαν τα λάθη τους και έφτασαν στη νίκη.

Ήταν θέμα ψυχολογίας. Εγώ δεν άλλαξα τίποτα στην ομάδα και όλοι κατανοούν πως δεν μπορείς να αλλάξεις οτιδήποτε μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι στην ομάδα αρκετό καιρό και πρόθεση μου είναι να περνάμε όσο καλύτερα γινεται, να μην στεναχωριόμαστε.

Το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι δύσκολο. Πρέπει να «μαζευτούμε» για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια μας»

Σορμαζ: «Θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.»

Ο Βόσνιος ακραίος και απο τους κορυφαίους του αγώνα, Νενάντ Σορμάζ, είπε: «Μπήκαμε στο ματς με αρκετό άγχος αφου είχαμε χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Στην αρχή είμασταν λίγο εκτός κλίματος, αλλά μετά το 1ο σετ, παίξαμε το παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό είχε αντανάκλαση στο παιχνίδι. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

Έχουμε πλέον επιπλέον κίνητρο για την Θεσσαλονίκη. Πάμε για νίκη. Χάρηκα που είδα τους οπαδούς μας να είναι εδώ και να μας στηρίζουνε και τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους».