A2

ΖΑΟΝ: «Ι love tie break»!

ΖΑΟΝ: «Ι love tie break»!

Σε συνήθεια που έγινε λατρεία, εξελίσσεται στον ΖΑΟΝ, η υπόθεση τάι μπρέικ. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα της Κηφισιάς, κατόρθωσε να λυγίσει την Αγ. Παρασκευή στο πέμπτο σετ και να δημιουργήσει ένα φετινό ρεκόρ στο Α2 υποόμιλο της κατηγορίας.

Αφού επρόκειτο για το πέμπτο νικηφόρο «3-2» που επικράτησαν στις μέχρι τώρα 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, οι παίκτριες του συλλόγου των βορείων προαστίων.

Έχουμε και λέμε:

22/10  ΖΑΟΝ-Αγ. Δημήτριος 3-2

3/12 ΑΣ Ηλιούπολη-ΖΑΟΝ 2-3

18/12  Ηλυσιακός- ΖΑΟΝ 2-3

22/1   Πανιώνιος-ΖΑΟΝ 2-3

28/1 ΖΑΟΝ –Αγ. Παρασκευή 3-2

Blami-dona-3456789

Μπλάμη: “Ο χαρακτήρας της ομάδας”

Η θρυλική προπονήτρια του ΖΑΟΝ, Πηνελόπη Μπλάμη, που βρίσκεται με μεγάλη επιτυχία στον πάγκο του συλλόγου  από το Νοέμβριο του ’14 ενώ έχει γράψει σελίδες  δόξας με την φανέλα της ομάδας της Κηφισιάς στο παρελθόν, και έδωσε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος, σχολίασε στο Volleyplanet.gr:

«Πρόκειται για μια ικανότητα της ομάδας η οποία στα δύσκολα όπως είναι το τάι μπρέικ, δείχνει χαρακτήρα, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση, στοιχεία που με κάνουν υπερήφανη για τις παίκτριες μου.

Αν αναλύσουμε αυτό το σερί των αγώνων, θα έλεγα ότι ήταν σε τρία εκτός έδρας ντέρμπι που και ο αντίπαλος μας πίεσε και τα πήραμε μετά από μεγάλη μάχη. Και η Ηλιούπολη αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, αποδείχτηκε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της.

Το πρώτο  της σεζόν με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου στο Ζηρίνειο, διαμορφώθηκε από διαιτητικά παρατράγουδα που παραλίγο να τινάξουν το ματς στον αέρα ενώ το τελευταίο εντός με την Αγ. Παρασκευή, μπήκαμε «άδειες» και χωρίς ρυθμό από την κούραση των προηγούμενων ματς και όταν βρεθήκαμε πίσω με 1-2, τελικά βρήκαμε τη δύναμη να κάνουμε την ανατροπή.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...