Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτοιμοι για την υπέρβαση στη Νάξο (foto)

Έτοιμοι για την υπέρβαση στη Νάξο (foto)

Για 3η φορά στην ιστορία του ο Πανναξιακός θα συμμετάσχει σε Final 4 του Κυπέλλου γυναικών και μετά την Πύλο και το Αγρίνιο και ευελπιστεί αυτή να είναι και η τυχερή του καθώς οι “κυανόλευκες” του Γιώργου Ρούση είναι έτοιμες να κάνουν την υπέρβασή τους.

Η νίκη επί της Σαντορίνης έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους του Πανναξιακού και παράλληλα έχει ανοίξει την όρεξη σε όλους εν όψει του Final 4 της Γλυφάδας.

Άπαντες στην Νάξο περιμένουν με αγωνία την κλήρωση των ημιτελικών που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Παρασκευή καθώς αν αποφύγουν τον Ολυμπιακό που είναι και το φαβορί της διοργάνωσης τότε τα πάντα είναι ανοικτά.

Η ομάδα δείχνει να έχει βρει εδώ και καιρό ρυθμό και οι συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει τις νησιώτισσες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το νικηφόρο ντέρμπι των Κυκλάδων για το Κύπελλο έχει δώσει και την απαιτούμενη ψυχολογία για την συνέχεια.

Εκεί που όλοι θέλουν να επαναλάβουν την πορεία του 2014 όταν και ο Πανναξιακός έφθασε στον τελικό της Πύλου χάνοντας τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Ρούσης με δηλώσεις του λίγο μετά την πρόκριση επί της Σαντορίνης έδειξε το στίγμα που επικρατεί στις τάξεις του Πανναξιακού τονίζοντας «Κάναμε αν όχι την καλύτερη, σίγουρα μία από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις. Ήμουν σίγουρος για την πρόκριση και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν μία καταλυτική παρουσία στο παρκέ. Με την αποψινή νίκη παίρνει και πάλι η Νάξος τα σκήπτρα των Κυκλάδων και με λίγη προσοχή θα τα κρατήσει έως το τέλος της χρονιάς. Στο χέρι μας είναι».

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στο γήπεδο, καθώς με τον παλμό και τα χειροκροτήματα έδωσε την ώθηση στην ομάδα να φθάσει στην μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα οι φίλοι του Πανναξιακού “ζεστάθηκαν” αρκετά με τη νίκη επί της Σαντορίνης και ετοιμάζονται για δυναμική παρουσία στο Final 4 της Γλυφάδας…

NAXOS-1 NAXOS-3 NAXOS-5 NAXOS-4 paon_aothiras_greekcup2017 NAXOS-2

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...