ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δράσεις και εκδηλώσεις ΣΦΕΕΟΠ

Δράσεις και εκδηλώσεις ΣΦΕΕΟΠ

Να συνεχίσει την ενίσχυσή  του στην αναπτυξιακή Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ, αλλά και να πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις τιμής προς την Εθνική ομάδας της Γάνδης, αλλά και τους πρωτοπόρους της Εθνικής Ανδρών με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση αποφάσισε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων κατά την τελευταία του Γενική Συνέλευση.

Οι δράσεις του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης συνεχίζονται καθώς στην ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε να συνεχιστεί η στήριξη σε αναπτυξιακή Εθνική ομάδα του Beach volley.

Την ίδια ώρα ο ΣΦΕΕΟΠ προανήγγειλε και την πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεις των Εθνικών μας ομάδων με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της Γάνδης, αλλά και της συμπλήρωσης 50 ετών από την πρώτη επίσημη συμμετοχή Εθνικής μας σε διεθνή διοργάνωση.

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ   

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου διεξήχθη η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Στην αρχή της Γ. Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ αποφασίστηκε η επόμενη δράση ενίσχυσης Εθνικών ομάδων από τον ΣΦΕΕΟΠ να αφορά αναπτυξιακή εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή δυο εκδηλώσεων :

Η πρώτη προγραμματίζεται για τον Μάιο και αφορά στους πρωτοπόρους της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών.

Η δεύτερη προγραμματίζεται για το φθινόπωρο και θα αποτελεί εκδήλωση τιμής στην ομάδα της Γάνδης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή ΣΦΕΕΟΠ