ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΠΕ: «Η σιωπή δεν υποδηλώνει πάντα ενοχή…»

ΕΟΠΕ: «Η σιωπή δεν υποδηλώνει πάντα ενοχή…»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με ανακοίνωσή της απαντά σε πρόσφατο δημοσίευμα του Τύπου που κάνει λόγο περί “εγκληματικής οργάνωσης” στο βόλεϊ και σε όσα, όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων, κάποιοι “εντέχνως και με κακόβουλο τρόπο” προσπαθούν “να της προσάψουν”.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας περί “εγκληματικής οργάνωσης” στο βόλεϊ (!), το οποίο πλήττει το κύρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αλλά και του Προέδρου της.

Προς απάντηση όλων αυτών που προσπαθούν εντέχνως και με κακόβουλο τρόπο να μας προσάψουν με το δημοσίευμα, δηλώνεται κατηγορηματικά ότι η ΕΟΠΕ δια του Πρόεδρου της ενήργησε άμεσα και ως όφειλε, όπου της ζητήθηκε.

Η σιωπή εξάλλου δεν υποδηλώνει πάντα ενοχή…

Ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία και ο Πρόεδρός της ουδεμία σχέση έχουν με όσα τους καταλογίζουν και επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
26/02/2026

Συνάντηση ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠΠ: Διαφορετικές προσεγγίσεις για τους ξένους, κοινός στόχος η αύξηση των ομάδων

Πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση των φορέων του ελληνικού βόλεϊ (ΕΟΠΕ,ΕΣΑΠ,ΠΑΣΑΠ) χωρίς ωστόσο να προκύψουν ειδήσεις που δεν ήταν ήδη γνωστές.