Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συμμετοχή στο 90′ για τον Πανναξιακό στην Α1

Συμμετοχή στο 90′ για τον Πανναξιακό στην Α1

Με υπερπροσπάθεια και παρά τις πολλές δυσκολίες ο Πανναξιακός δεν άφησε το… ταξίδι στο όνειρο της A1 να “πετάξει” και έστω στο 90′ δήλωσε συμμετοχή και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής σεζόν 2017-18.

Από το μεσημέρι άνθρωποι του νησιού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ομάδα και να βρεθούν τα άτομα που θα απαρτίσουν το επόμενο Δ.Σ του Συλλόγου με κοινό στόχο να κατέβει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Η δήλωση συμμετοχής εστάλη αργά το βράδυ μαζί με το παράβολο και μπορεί αθλήτριες να μην υπάρχουν ακόμα αλλά το πρώτο βήμα έγινε ήδη.

Όπως όλα δείχνουν, οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι 11 με τον Παναθηναϊκό μέχρι και αυτή τη στιγμή να μην έχει βρει λύση (σ.σ εκπνέει στις 23.59 η αποστολή της αίτησης συμμετοχής) και να θεωρείται απίθανη η συμμετοχή του.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
03/02/2026

Στον Μίλωνα η Kullerkann

Την απόκτηση της 34χρονης Εσθονής διαγώνιας Kadi Kullerkann ανακοίνωσε ο Μίλωνας ο οποίος θέλει να ενισχύσει την επίθεσή του για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.