CEV CUP

Πανηγυρικά στις «16» η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου

Πανηγυρικά στις «16» η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου

Ο Έλληνας τεχνικός της γερμανικής ομάδας, κατέγραψε μία ακόμη ευρωπαϊκή επιτυχία στο ενεργητικό του καθώς με το εντός έδρας 3-0 (25-19, 25-15, 28-26) επί της τσεχικής Όλομουτς στο β’ ματς των “32” του CEV Cup γυναικών οδήγησε την Allianz MTV στις “16” καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Παρουσία 1350 φίλων της στη “SCHARRena” της Στουτγκάρδης η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου έκανε… πάρτι σε σερβίς και επίθεση στα δύο πρώτα σετ και μόνο στο 3ο, όπου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες του τις αθλήτριες, έδωσε το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να γίνουν απειλητικές στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν σετ.

stuttgart_olomouc

Έτσι με δύο νίκες η γερμανική ομάδα “σφράγισε” πανηγυρικά το εισιτήριό της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την γνώριμη από τις περσινές αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό, Αστερίξ Μπέβερεν από το Βέλγιο, που κέρδισε στην Ουγγαρία 3-0 σε την Φατούμ.

Τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν με 13 πόντους η Σέφερ της Στουτγκάρδης, ενώ για την Όλομουτς με 11 πόντους η Μιχαλίκοβα ήταν η μόνη παίκτρια των φιλοξενούμενων που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Foto: cev.lu