Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντέρμπι στα Κύμινα

Ντέρμπι στα Κύμινα

Η αναμέτρηση των Μακεδόνων με τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό των Κυμίνων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της A1 Γυναικών (10/3, 19.00), αφού και οι δυο ομάδες έχουν στόχο τη δεύτερη θέση ενώ στο δεύτερο χρονικό ματς της ημέρας ο Πορφύρας υποδέχεται τον Αίαντα (20.00).

Οι Μακεδόνες καλούνται να βρουν ρυθμό και να ξεπεράσουν την αγωνιστική απραξία λόγω του final-4 του Κυπέλλου ενώ θέλουν τη νίκη < για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ίδιος στόχος και για τον Ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση είναι έναν βαθμό πίσω από τους Μακεδόνες και θέλει τη νίκη για να τους προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, ο Αίας με 27 βαθμούς έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα της βαθμολογίας, ωστόσο εκτός από τους απαραίτητους βαθμούς θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Πορφύρας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό κρατάει την καλή εμφάνιση απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας και στοχεύει στη διάρκεια, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Αίαντα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...