Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντέρμπι κορυφής στην Θεσσαλονίκης

Ντέρμπι κορυφής στην Θεσσαλονίκης

Στην Θεσσαλονίκη στρέφεται το ενδιαφέρον της 20ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών με τον Άρη να υποδέχεται τις Μακεδόνες Αξιού στο ντέρμπι της αγωνιστικής που θα κρίνει κατά πολύ και την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΑΡΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Άρης υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για την συνέχεια και τους στόχους και των δύο ομάδων.

Μοναδικό πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους» του Γιάννη Τσαϊρέλη η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών, ωστόσο το πάθος και η δίψα για τη νίκη ισοσκελίζει την διαφορά.

Ο τεχνικός του Άρη σχολιάζοντας το παιχνίδι δήλωσε «Ίσως το παιχνίδι με τους Μακεδόνες είναι το πιο καθοριστικό για εμάς. Οι Μακεδόνες προέρχονται από τη νίκη με τη Σαντορίνη. Έχουμε να παίξουμε περίπου 20 μέρες και υπάρχει αγωνιστική απραξία. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την δεύτερη θέση. Το θέλουμε πάρα πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Τη νίκη έχουν στόχο και οι Μακεδόνες Αξιού του Μανώλη Σκουλικάρη που θέλουν να παραμείνουν στην 2η θέση και να συνεχίσουν τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα την φετινή χρονιά.

Ο προπονητής των Μακεδόνων επεσήμανε «Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Πρέπει να νικήσουμε για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Θα είναι δύσκολο, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και έχουμε κοινό στόχο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Με στόχο τη νίκη που μπορεί να την φέρει και στην 3η θέση η Σαντορίνη υποδέχεται την Ηλιούπολη. Οι «κυανόλευκες» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και απέναντι στην ομάδα της Αθήνας να κατακτήσουν το τρίποντο και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους που βρίσκονται σταθερά την φετινή χρονιά στο πλευρό τους.

Αναφερόμενος στον αγώνα ο Γιώργος Ρούσης υπογράμμισε  «Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε πάλι τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πάρουμε νίκες στα παιχνίδια που μένουν για να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση ενόψει πλέι οφ».

Η Ηλιούπολη αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, όμως άπαντες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Πηνελόπη Μπλάμη  σχολιάζοντας για τον αγώνα δήλωσε «Πετυχαίνουμε τη Σαντορίνη μετά από ήττα με τους Μακεδόνες. Θα τα δώσει όλα γιατί διεκδικεί την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Στη Νάξο ο Πανναξιακός υποδέχεται την Κόρινθο έχοντας τον τίτλο του φαβορί και έχοντας στόχο το τρίποντο. Οι γηπεδούχες του Κώστα Παπαδόπουλου θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τα περιθώρια να βρεθούν στην 4άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας για τον αγώνα κόντρα στις «ερυθρόλευκες» τόνισε «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο».

Την ίδια ώρα η Κόρινθος ταξίδεψε στο νησί των Κυκλάδων χωρίς τις Ροντρίγκεζ και Πάτακ που αποχώρησαν από την ομάδα που καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος Μπούκουρας δήλωσε χαρακτηριστικά «Θα πάμε στη Νάξο να πάρουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε να παλέψουμε και να κερδίσουν πράγματα οι αθλήτριες».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/03/2018

18:00 Πανναξιακός – Κόρινθος

19:00 Σαντορίνη- Ηλιούπολη

19:30 Άρης – Μακεδόνες Αξιού

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...