PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην ΑΕΚ η Μαργαρίτα Χάνα

Στην ΑΕΚ η Μαργαρίτα Χάνα

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Μαργαρίτα Χάνα, με την 21χρονη λίμπερο να ανακοινώνεται και επίσημα από την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και να δηλώνει περήφανη που θα αγωνιστεί στην Ένωση.

Μετά τον Μίλωνα και τον Πανιώνιο η Μαργαρίτα Χάνα θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Η νεαρή λίμπερο μετά από μια καλή χρονιά στον Ιστορικό συμφώνησε με τον Δικέφαλο και είναι έτοιμη να βοηθήσει για την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Η Μαργαρίτα Χάνα στο πρώτο της σχόλιο ως αθλήτρια του «Δικεφάλου», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (aek.gr) «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ και είμαι περήφανη που έχω έρθει σε μια ομάδα που έχει στο DNA της πάντα να πρωταγωνιστεί. Από τη δική μου πλευρά, θα κάνω το παν για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαργαρίτα Χάνα. Η 21χρονη (22/09/1997) λίμπερο ύψους 1,64 μ., υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Η Μαργαρίτα Χάνα ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μίλωνα όπου αγωνίστηκε έως το 2018, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου αγωνιζόμενη στην Pre League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ υποδέχθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ο έφορος του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης.

Μαργαρίτα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...