Καραμπέτσος: Η Εθνική επανέφερε το Γυναικείο Βόλεϊ στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης
01/09/2019 20:22
Τα συγχαρητήριά του στην Εθνική γυναικών εξέφρασε λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό των διεθνών μας από την Ολλανδία, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος σε δήλωσή του μεταξύ άλλων τόνισε πως το επόμενο βήμα για τα κορίτσια μας είναι η σταθερή παρουσία σε μεγάλα ραντεβού του αθλήματος.
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΟΠΕ
“H Eθνική Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών επέστρεψε στην ευρωπαϊκή ελίτ και έδειξε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ότι έχει και παρόν και μέλλον.
Εκ μέρους των φίλων του Βόλεϊ θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις αθλήτριες, τους προπονητές και όλο το προσωπικό της ομάδας για τις προσπάθειες που έκαναν από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι στη διοργάνωση. Επανέφεραν το Γυναικείο Βόλεϊ στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης.
Το επόμενο βήμα είναι η σταθερή παρουσία μας σε μεγάλες διοργανώσεις. Η Εθνική Ομάδα των Γυναικών έδειξε το δρόμο. Συγχαρητήρια σε όλους”.