DARK ROOM

Δανδάλης-Ανδρεόπουλος ήπιαν και τις ρακές τους μετά το φιλικό στο ΒΑΚ

Δανδάλης-Ανδρεόπουλος ήπιαν και τις ρακές τους μετά το φιλικό στο ΒΑΚ

Ο ΟΦΗ μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναικό στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, δεν…πτοήθηκε από το 0-4 σετ, με το οποίο έχασε η ομάδα του, στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Μετά το παιχνίδι κέρασε την παραδοσιακή κρητική ρακή τον προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και οι δυο τους συζήτησαν αρκετά για το παιχνίδι, αλλά και το πρωτάθλημα της Volley League, το οποίο όπως αποφασίστηκε θα ξεκινήσει τελικά στις 2 Νοεμβρίου.

Nα σημειωθεί ότι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά και τα μέλη της αποστολής των πρασίνων ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την φιλοξενία στο Ηράκλειο, αλλά και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει φροντίσει να μην λείψει τίποτα από τον Παναθηναϊκό, στο διάστημα της διαμονής του στο Ηράκλειο.

Τα αγωνιστικά οφέλη και για τις δυο ομάδες από αυτά τα δυο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, είναι πολύ σημαντικά και αυτό το επεσήμαναν και οι δυο πλευρές.

Nα σημειωθεί ότι ο Γιάννης Δανδάλης, πρόλαβε να δεί μόνο τα δυο τελευταία σετ, καθώς ήταν απο το πρωί στην Αθήνα, για την συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, στην οποία μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 2 Νοεμβρίου.