Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία στο Ζηρίνειο…

Αυλαία στο Ζηρίνειο…

Στο Ζηρίνειο θα πέσει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση όπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (18:00).

Με ντέρμπι ολοκληρώνεται η πρεμιέρα της Volleyleague. Στο χαμηλοτάβανο κλειστό των Βορείων προαστίων η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση όπου οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί απέναντι στους γηπεδούχους που εμφανίζονται στην μεγάλη κατηγορία με έναν μόνο ξένο στο ρόστερ τους.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ο Νίκος Ζουπάνι, ο οποίος ως παίκτης της Κηφισιάς θα υποδεχθεί τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο διεθνής διαγώνιος των “κυανολεύκων” αναφερόμενος στο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του υπογράμμισε «Η πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος είναι πάντα ιδιαίτερη και σίγουρα το παιχνίδι στο Ζηρίνειο απέναντι στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στο Ρέντη για το League Cup. Όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση προκειμένου να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας. Σίγουρα το φαβορί του αγώνα είναι ο Ολυμπιακός, όμως αν καταφέρουμε να πιέσουμε στο σερβίς και να είμαστε αποτελεσματικοί στο side out όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι γίνει ένα καλό παιχνίδι και εμείς θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μετά την πρόσφατη αναμέτρηση στο League Cup, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κηφισιά. Οι Πειραιώτες ανανεωμένοι αλλά πάντα με στόχο των πρωταθλητισμό θέλουν να πάρουν τη νίκη και με το “καλημέρα” να δείξουν τις προθέσεις που έχουν στην Volleyleague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Περιμέναμε εδώ και καιρό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι σαν ομάδα είμαστε σε σωστό δρόμο. Αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα, σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο αλλά αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Όλη η δουλειά που έχουμε κάνει στο διάστημα της προετοιμασίας, θέλουμε να αποτυπωθεί στο γήπεδο, ξεκινώντας από τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά».

O αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους, αφού ειδικά φέτος είναι πολύ σημαντικό με την κατάσταση που επικρατεί. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πριν λίγες ημέρες και κερδίσαμε εύκολα και στον αθλητισμό αυτό καμιά φορά μπορεί να αποτελέσει παγίδα. Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας, μετά την πρόκριση στο Λιγκ Καπ θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».