DARK ROOM

Σέξι και εν μέσω Covid-19 τα «calendar girls» του 2021 (fot)

Σέξι και εν μέσω Covid-19 τα «calendar girls» του 2021 (fot)

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να “θερίζει” ασταμάτητα σε Γαλλία και η Ιταλία, με καθημερινά χιλιάδες θύματα και ρεκόρ θανάτων στις δύο χώρες, ωστόσο οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ των Καννών και της Κονελιάνο αντίστοιχα, για μια ακόμη χρονιά φάνηκαν πιστές στα ετήσια… ραντεβού τους με τους φίλους του βόλεϊ, εκδίδοντας τα υπέροχα ημερολόγια του 2021, που έχουν και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στις Κάννες, για 14 συνεχόμενη χρονιά τα κορίτσια της πανίσχυρης τοπικής Ρασίνγκ Κλουμπ, συνέχισαν την παράδοση καθώς φωτογραφήθηκαν σε “καυτές” πόζες με τα εσώρουχά τους στην Παραλία Annex, στο κοσμοπολίτικο Croisette για τις ανάγκες του φετινού σέξι ημερολογίου, που αποκαλύπτει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά και τη θηλυκότητα των αθλητριών της πιο “λαμπερής” ομάδας του γαλλικού βόλεϊ.

Το ημερολόγιο, που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα και όπως πάντα αναμένεται να γίνει ανάρπαστο στις τάξεις των “εραστών” του… φιλέ μπορείτε να το αγοράσετε επικοινωνώντας με τον σύλλογο: contact@rccannes.com.

Το ημερολόγιο των Καννών κοστίζει 17 ευρώ, ενώ 1 ευρώ από τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες της θανατηφόρας καταιγίδας “Άλεξ”, που τον περασμένο μήνα προκάλεσε καταστροφικές πλημμύρες στη νοτιοανατολική Γαλλία, στα σύνορα με Ιταλία, αφήνοντας πίσω της 7 νεκρούς.

Στην γειτονική Ιταλία αντίστοιχα οι αθλήτριες της πρωτοπόρου και αήττητης στη Serie A Κονελιάνο υπόσχονται 12 αξέχαστους μήνες για το 2021 σε όσους φίλους της ομάδας αγοράσουν το νέο ημερολόγιο των “Πανθήρων”.

imoco volley_calendar

Οι πρωταθλήτριες Ιταλίας στο επίσημο καλεντάρι της ομάδας για το 2021, απεικονίζονται σε πολύχρωμη διάθεση χάρη στο παιχνίδι των αντανακλάσεων που δημιουργήθηκαν από σχήματα Plexiglas με πολλές αποχρώσεις.

Τα έσοδα από το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε σε έκδοση τοίχου (15 ευρώ) και επιτραπέζια (10 ευρώ) και μπορείτε να το προμηθευτείτε online στο www.calendarioperazza.it θα διατεθούν αποκλειστικά στο Ινστιτούτο Ογκολογίας του Βένετο για την αγορά μιας νέας μονάδας λογισμικού που χρησιμοποιείται για ακτινοθεραπεία ακριβείας παιδιατρικών όγκων του εγκεφάλου.