Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζαλμάς: «Σε ένα πρωτάθλημα εκλεκτών και κομπάρσων προσπαθούμε…»

Ζαλμάς: «Σε ένα πρωτάθλημα εκλεκτών και κομπάρσων προσπαθούμε…»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Κηφισιά-ΠΑΟΚ ο κόουτς της ομάδας βορείων προαστίων, Νίκος Ζαλμάς μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας σε σχέση με τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω του Covid19 και σε όσους έχουν προεξοφλήσει την τετράδα της τελικής φάσης.

«Σε ένα πρωτάθλημα εκλεκτών και κομπάρσων προσπαθούμε να αποδείξουμε και εμείς είμαστε πρωταγωνιστές.Δεν έχουμε πάρει μία κατάταξη που μπορεί κάποιοι να έχουν προαποφασίσει από τον Οκτώβριο», ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του ΑΟΠΚ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι να είναι μαχητές για να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική. Η θέση μας οφείλεται καθαρά στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και τρίποντο. Και στα 5 σετ ήμασταν καλύτεροι απο τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στο πρώτο σετ είχαμε τάσεις “αυτοκτονίας”.

Ξεκινήσαμε με λάθος σερβίς. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει στο παιχνίδι του πολλά πράγματα για να μας μπερδεψει και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε πολλά σχήματα και πρόσωπα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδειξαν υπομονή μέσα στο παιχνίδι. Λίγο πιο ψύχραιμοι να ήμασταν στα τελειώματα του 1ου και του 3ου σετ μπορει να ειχαμε τελειώσει και με τρίποντο».