Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Βαϊόπουλο ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Βαϊόπουλο ο ΟΦΗ

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του φετινού ΟΦΗ καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 24χρονο κεντρικό που τα τελευταία  δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Αυστρία και την Union Raiffeisen Waldviertel.

Τον διεθνή με την U23, Βαγγέλη Βαϊόπουλου ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Οι “ασπρόμαυροι” του Ηρακλείου φρόντισαν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν ακόμη νέο και φιλόδοξο έλληνα παίκτη επενδύοντας στο μέλλον.

Ο Βαϊόπουλος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Αυστρία με την Union Raiffeisen Waldviertel, ενώ τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τα έκανε στην Καρδίτσα με τον ΣΠΑΚ. 

Ο νεαρός άσος αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ δήλωσε «Τιμή μου που θα παίξω στον ΟΦΗ. Θα δώσω το 100%» ανέφερε ο 24χρονος (11/3/1997) κεντρικός (2μ03) του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος, έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, η οποία βάζει ένα ακόμη σημαντικό παίκτη, στο ρόστερ της.

Ο Τρικαλινος κεντρικός σχολιάζοντας την επιστροφή του έπειτα από δύο χρόνια «είναι πρόκληση για μένα. Ηθελα να επιστρέψω και χαίρομαι που θα το κάνω με μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Ειναι μια ιστορική ομάδα, είναι τιμή μου που θα παίξω για αυτόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 24χρονο (11/3/1997) κεντρικό (2μ03) Βαγγέλη Βαϊόπουλο.

Το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία με την Union Raiffeisen Waldviertel.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα U-23. Kαρφώνει στα 3.40 και μπλοκάρει στα 3.30.

Bαγγέλη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!