Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέου: «Εγγύηση» ο Σαββίδης για ΠΑΟΚ

Ανδρέου: «Εγγύηση» ο Σαββίδης για ΠΑΟΚ

Την ικανοποίησή του για την τακτοποίηση των χρεών προς την εφορία (10, 9 εκ.ευρώ) που βάραιναν τα τελευταίες δεκαετίες τις “ασπρόμαυρες” πλάτες από τον πρόεδρος της ΠΑΕ , Ιβαν Σαββίδη, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ομόλογός του στο ΤΑΠ, της πρωταθλήτριας ομάδα βόλεϊ, Γιώργος Ανδρέου.

Μετά και την τακτοποίηση της ρύθμιση των οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο από τον ιδιοκτήτη της Ιβάν Σαββίδη , ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου,προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«H χειρονομία του Ιβάν Σαββίδη αντικατοπτρίζει την πρόθεση του να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της. Ακόμη, πείθει και τους περισσότερο δύσπιστους ότι η παρουσία του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει μακρινό ορίζοντα.

Ο κ. Σαββίδης είναι ευθυκρινής , αποτελεσματικός και έχει όραμα για έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Ο κάθε φίλος της ομάδος θα πρέπει να αισθάνεται απέραντη ικανοποίηση από την παρουσία του, στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που η ΠΑΕ διοικείται από έναν άνθρωπο που αποτελεί εγγύηση για τα όνειρα των χιλιάδων φίλων του μεγάλου μας ΠΑΟΚ και τους καλώ να τον συμπαρασταθούν με όλες τις δυνάμεις τους».