Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μαθημάτα… χημείας στη Σαντορίνη (φωτό)

Μαθημάτα… χημείας στη Σαντορίνη (φωτό)

Το γεγονός ότι πέρυσι η Όλγα Βεργίδου ήταν η τελευταία αθλήτρια που συμπλήρωσε το ρόστερ της νεοφώτιστης ομάδας του Α.Ο Θήρας και φέτος είναι από τις πρώτες αθλήτριες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη Σαντορίνη, σίγουρα… λέει πολλά! Αν μη τι άλλο τουλάχιστον αποδεικνύει, ότι στο πρόσωπο της Θεσσαλονικιάς πασαδόρου η νησιώτικη ομάδα βρήκε τη”μαέστρο” που χρειάζεται, αλλά και την εκτίμηση- αναγνώριση που χαίρει από τη διοίκηση η μέχρι τώρα προσφορά της.

Κρίνοντας μάλιστα κι από τα λόγια της διεθνούς 24χρονης άσου για την ομάδα του ξακουστού ηφαιστείου, εύκολα καταλαβαίνουμε πως τα αισθήματα είναι “αμοιβαία” και αυτή η νέα “υπογραφή” που υπάρχει από χθες στο συμβόλαιό ανανέωσης είναι αποτέλεσμα μοναδικής… χημείας.

No 699572

“Έχουμε κοινή φιλοσοφία με την ομάδα και τον προπονητή και θεωρώ ότι θα γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα επόμενα χρόνια” δήλωσε αρχικά στο Volleyplanet από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται η ταλαντούχα πρώην πασαδόρος των Μακεδόνων Αξιού, που δεν μετάνιωσε ούτε μια στιγμή για το περσινό της ταξίδι από τη Μακεδονία στη Σαντορίνη και την απόφασή της να αγωνιστεί σε μία νησιωτική ομάδα, όπου άπαντες γνωρίζουν τις δύσκολες συνθήκες που κρύβουν για τις αθλήτριες, σε σχέση με τις ομάδες των πόλεων.

No 699578

Όσο λοιπόν κι αν η θέα στην Καλντέρα κόβει την…ανάσα,  ή το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, για πολλούς είναι κάτι το μαγευτικό, για την Βεργίδου, πέρα από ανεπανάληπτα αξιοθέατα του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο στο γήπεδο και η χαρά που προσπαθούν να ανταποδίδουν οι αθλήτριες σε κάθε αγώνα.

milovianou_vergidou_olga_beach

“Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου και απόλυτα ευχαριστημένη από την ομάδα. Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι βάσεις για κάτι πολύ καλό, όλοι οι άνθρωποι του νησιού μας έχουν “αγκαλιάσει” και μας στηρίζουν με έναν τρόπο μοναδικό. Είμαι πεπεισμένη, μετά την περσινή 5η θέση που καταλάβαμε στο πρωτάθλημα, ότι σιγά-σιγά ο Α.Ο Θήρας θα καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις της Α1 γυναικών, καθώς οι άνθρωποι της διοικήσης έχουν φοβερές φιλοδοξίες, αγάπη και όραμα γι αυτή την ομάδα” τόνισε στο Volleyplanet η Βεργίδου, που ακόμη και στις διακοπές της, δεν… ξεκολλάει από το φιλέ, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει και λίγο μπιτς βόλεϊ το καλοκαίρι με τις φίλες της, έτσι… just for fun!


Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...