PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Στον Άρη το ντέρμπι της Preleague

Στον Άρη το ντέρμπι της Preleague

Σε ένα ντέρμπι από τα…παλιά ο Άρης επικράτησε 3-2 του Ηρακλή στη Μίκρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Preleague και με τη νίκη αυτή πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Χρήστου Πάτρα φρόντισαν να πάρουν τη νίκη και να αναπτερώσουν το ηθικό τους για τη συνέχεια αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας που ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Άρη στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια.

Ο Χρήστος Πάτρας μετά το νικηφόρο παιχνίδι δήλωσε «Έχουμε αποκτήσει μία βάση για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρουμε, θέλουμε τους φίλους του ΑΡΗ στο πλευρό μας. Η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για μας και περιμένουμε πιο μαζική παρουσία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε καταστρώσει ένα πρόγραμμα το οποίο θα μας φέρει πιο ψηλά στη συνέχεια. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει κάποιες προσθήκες στο ρόστερ για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί στο τέλος πρωταθλήματος, στα πλέι οφ, όπου θα κριθούν όλα.

Σήμερα πήραμε μία σημαντική νίκη. Ο Ηρακλής ήταν πλήρης μετά από τρεις μήνες. Είναι μία παραδοσιακά δυνατή ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για το 2023 και είναι λογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις».

Από την πλευρά του ο Αντρέϊ Κράβαρικ ου ηγείται της φετινής προσπάθειας του Ηρακλή αναφερόμενος στο ντέρμπι τόνισε πως τα «κυανόλευκα» λάθη έκριναν και το αποτέλεσμα.

«Σε μερικά σημεία του αγώνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά δεν κατορθώσαμε να επεκτείνουμε αυτήν την απόδοσή μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μπορεί κάποιοι να μη συμφωνήσουν με τον χαρακτηρισμό, αλλά μπορώ να πώ ότι «δώσαμε» το παιχνίδι στον Άρη με τα δικά μας λάθη» δήλωσε ο Κράβαρικ και συνέχισε «Μετά το πρώτο σετ, που πήραμε, είχαμε την υπέρ μας ψυχολογία και βρεθήκαμε στο 13-18 στο δεύτερο, χωρίς να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς στη συνέχεια, αλλά και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Τα δεδομένα αυτής της εποχής στο βόλεϊ είναι διαφορετικά, βασικότατος παράγων είναι το οικονομικό, αλλά αισιοδοξώ για τον Ηρακλή ότι θα βρεθεί κάποια στιγμή και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Για αυτόν τον σκοπό – πέρα από το οικονομικό – απαιτείται χρόνος, υπομονή και πολλή δουλειά».

Α.Σ. Άρης – Ν..Σ.Θ. Ηρακλής 3-2 (24-26, 27-25, 29-27, 21-25, 15-11)
Α.Σ. ΑΡΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Γκαρούτι, Παυλίδης, Αραούχο, Στεφανίδης Χ., Πεντίδης, Αναστασιάδης / Πάντσιος (λ), Κουτσονίκας, Στεφανίδης Μ.
Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Παπαδημητρίου Θ., Φωτιάδης, Γκόρτσανιουκ, Μπαρδούκας, Αλεξάκης, Γεωργιάδης / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α., Γιαμακίδης, Φραγκουλίδης, Κεσούδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α.Σ. Κέρκης – Α.Σ. Πανερυθραϊκός 3-0 (25-18, 25-14, 25-21)

Α.Ο. Φλοίσβος – Α.Ο. Καλαμάτα 80 0-3 (24-26, 25-27, 16-25)

Α.Ο. Αιγιαλέων – Α.Ε.Κ. 0-3 (12-25, 18-25, 17-25)