Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Α2 Ανδρών: Πρώτοι και καλύτεροι ανέβηκαν στην Preleague οι «μάγκες» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Α2 Ανδρών: Πρώτοι και καλύτεροι ανέβηκαν στην Preleague οι «μάγκες» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Τον τίτλο της Α2 Ανδρών κατέκτησε πανηγυρικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που με 2-0 νίκες επί της ΧΑΝΘ στους τελικούς των πλέιφ οφ της κατηγορίας “σφράγισε” πανάξια την άνοδό του στην Pre League ανδρών.
Η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου που με σταθερά βήματα ακολουθεί την ανοδική της πορεία για την επιστροφή της στα σαλόνια της Volleyleague ζει μεγάλες στιγμές καθώς ο ιστορικός σύλλογος του Έβρου μετά τους εφήβους ζευγάρωσε τους τίτλους του συλλόγου, που φιλοδοξεί σε λίγες εβδομάδες να τριτώσει το… καλό με μία ακόμη επιτυχία των αγοριών Κ18.
Όσον αφορά στους άνδρες της ομάδας, απέδειξαν πως στη φετινή Β’ Ζ’ωνη δεν είχαν αντίπαλο καθώς έφτασαν στην κουπα και στην άνοδο με 24 νίκες σε 26 ματς!  Επίδειξη δύναμης όμως έκανε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και στα τελικά επικρατώντας αρχικά με 3-0 (25-20, 25-12, 25-20) εντός έδρας και  1-3 (21-25, 16-25, 25-16, 23-25) στον β’ τελικό της Θεσσαλονίκης κόντρα στην φιναλίστ ομάδα του Στέφανου Νανά.
«Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε 1η Σεπτέμβρη και τελειώσαμε 17 Μαΐου. Σχεδόν δέκα μήνες σκληρής δουλειάς. Βγήκαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και παίξαμε κόντρα σε δύο δύσκολους αντιπάλους στα πλέι οφ και οι αθλητές μου αντεπεξήλθαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπομονή τους και την καθημερινή δουλειά τους. Είμαι περήφανος για όλους. Αφιερώνουμε αυτή την άνοδο και στους αφανείς ήρωες που στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια. Όλη η ιστορία έγινε για αυτά τα παιδιά. Κάναμε προσπάθεια να φέρουμε πίσω τα παιδιά της πόλης μας και πάνω σε αυτά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Υπήρξε ανταπόκριση και τα καταφέραμε όλοι μαζί» τόνισε ιακνοποιημένος και δικαιωμένος από τη σκληρή και μεθοδική δουλειά όλης της χρονιάς .