Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ερωτηματικό ο Βάλτερ

Ερωτηματικό ο Βάλτερ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Παναχαϊκή εν όψει του αγώνα της με την Κηφισιά στην Πάτρα τον Γιώργο Λυκούδη να περιμένει τα ευχάριστα νέα από την ΕΣΑΠ για να γνωρίζει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ιβάν Βάλτερ…

Με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και με μοναδικό ερωτηματικό τον Βάλτερ ολοκληρώνει τις προπονήσεις της στην Πάτρα η Παναχαϊκή.

Οι “ροσονέρι” την Τετάρτη το απόγευμα υποδέχονται σε ένα καθοριστικό παιχνίδι την Κηφισιά με τον Γιώργο Λυκούδη να δηλώνει έτοιμος για το θετικό αποτέλεσμα παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας…

«Ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε μια πολύ καλή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στην 1η θέση της βαθμολογίας. Παρά το βαθμό δυσκολίας εμείς θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά και θα προσπαθήσουμε πολύ για να το πετύχουμε» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός της Πατρινής ομάδας.

Σε ότι αφορά του Βραζιλιάνου ακραίου, Ιβαν Βάλτερ, η διοίκηση, έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του από την ΕΣΑΠ και το πρωί της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αν τελικά αυτό εκδοθεί προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κηφισιά.