Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέσιτς: «Μπορούμε και πάμε να το διεκδικήσουμε»

Νέσιτς: «Μπορούμε και πάμε να το διεκδικήσουμε»

Συγκρατημένη αισιοδοξία παρά την ισοφάριση υπάρχει ενόψει του 5ου τελικού του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό. Νέσιτς, Παπαφωτίου και Γκρότους δηλώνουν έτοιμοι για την ολική ανατροπή.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντράγκαν Νέσιτς δήλωσε: «Παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο και είχαμε δείξει και στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Αυτοί οι τελικοί δείχνουν ότι υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα. Μπορούμε και πάμε να διεκδικήσουμε τον 5ο τελικό που θα κρίνει και τον πρωταθλητή και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου ανέφερε: «Έτσι είναι ο αθλητισμός. Υπάρχουν στιγμές που θα είσαι με την πλάτη στον τοίχο υπάρχουν στιγμές που θα είμαστε στα ίσα. Εμείς οι αθλήτριες θέλουμε να κρινόμαστε για τις εμφανίσεις μας στο γήπεδο και μόνο. Μας θίγει ως αθλήτριες και ως γυναίκες κάποια πράγματα που γράφτηκαν. Οφείλουν όλοι οι θεατές να μας σέβονται και οτιδήποτε άλλο μας θίγει την προσωπικότητα μας. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια έχουμε καταφέρει να αντιδράσουμε πολύ καλά και ελπίζουμε στο 5ο ματς  να τα καταφέρουμε και να φανεί το αποτέλεσμα μας από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει».

Η Μάρετ Γκρότους δήλωσε: « Είναι το ίδιο συναίσθημα με τους τελικούς πριν από δύο χρόνια. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο τελευταίο παιχνίδι. Οι τελικοί είναι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια στην προσπάθεια που έχουμε κάνει και να ολοκληρώσουμε την ανατροπή».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...