Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με τον Κουβανό Άντριαν Γκοϊντε στην πάσα ο ΑΟ Φλοίσβος

Με τον Κουβανό Άντριαν Γκοϊντε στην πάσα ο ΑΟ Φλοίσβος

Στα χέρια του διεθνή Κουβανού  πασαδόρου, Άντριαν Γκοϊντε Αρεδόνδο θα στηριχθεί φέτος ο νεοφώτοστος ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου για μία επιτυχημένη πορεία στην παρθενική του χρονιά στη Volleyleague.

O 26χρονος πρώην πασαδόρος του Άρη αποτελεί το πρώτο φετινό ξένο απόκτημα για την ομάδα του Π. Φαλήρου.

Ο  Κουβανός διεθνής, ύψους 1.91μ που έχει παίξει ακόμη σε Κούβα, Βραζιλία και Τουρκία, αναμένεται, πέρα από το ταλέντο του,  ,  να βοηθήσει με τις διεθνείς εμπειρίες, τόσο σε συλλογικό όσο και επίπεδο Εθνικών ομάδων, τα μέγιστα την ομάδα του Νίκου Νεόφυτου στην επίτευξη των φετινών της στόχων της.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Φλοίσβος

Ο ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Κουβανό αθλητή Adrián Goide Arredondo. Ο Adrián Goide Arredondo γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1998, στη Κούβα, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Ο έμπειρος πασαδόρος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε:
2023-24 Άρης Θεσσαλονίκης
2021-23 Brasília Vôlei
2020-21 Haliliye Belediye Spor
2017-19 Gigantes del Sur
2015-17 Sancti Spíritus

Το 2016 συμμετείχε στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες με τη χώρα του, ενώ το 2017 αναδείχτηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος στο Pan American Cup U21 με την Εθνική ομάδα της Κούβας. Το 2022 αναδείχθηκε και πάλι με τα χρώματα της Κούβας ως ο καλύτερος πασαδόρος στο NORCECA Pan American Cup Final Six.