A2

Ξεκίνησε ο Ηρακλής Χαλκίδας

Ξεκίνησε ο Ηρακλής Χαλκίδας

Με βασικό σύνθημα «Μαζί μπορούμε ψηλά» ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε την προετοιμασία του στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» εν όψει της συμμετοχής του στην Α2 ανδρών.

Υπο τις οδηγίες του Σπύρου Γκολίτση ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε τον δρόμο του στον μαγικό κόσμο του βόλεϊ φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία και να χαρίσει επιτυχίες και χαμόγελα στους φίλους του αθλήματος στην πόλη της Εύβοιας.

Ένα ξεκίνημα που πραγματοποιείται από στέρεες βάσεις και την επίβλεψη του Γκολίτση που στόχο έχει να κερδίσει το «στοίχημα» της Χαλκίδας και να συσπειρώσει τους φίλους του βόλεϊ στην περιοχή δημιουργώντας μια ομάδα ανταγωνιστική.

Πρωταρχικοί στόχοι των ανθρώπων του Ηρακλή Χαλκίδας είναι αφενός η ανάπτυξη και διάδοση του βόλεϊ στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή σε σωστά αναπτυξιακά πρότυπα και αφετέρου η καλή πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ανδρική ομάδα ξεκίνησε ήδη της προπονήσεις με τον Σπύρο Γκολίτση να είναι αισιόδοξος και ενθουσιασμένος με το νέο εγχείρημα που ξεκινά μετά την εξαιρετική δουλειά και πορεία που είχε με την ΜΕΝΤ όπου και την οδήγησε από τις τοπικές κατηγορίες στην Α1.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...