Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλοι μια οικογένεια

Όλοι μια οικογένεια

Συνάντηση με τους γονείς παιδιών που συμμετέχουν στις «πράσινες» Ακαδημίες είχε την Κυριακή στο «Νικόλαος Σαμαράς» η διοίκηση και οι προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν…

Την σύσφιξη σχέσεων με ομάδες των γειτονικών χωρών ακόμη και σε επίπεδο ακαδημιών με την διοργάνωση φιλικών, αλλά και την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων με την μορφή πρωταθλήματος στα τμήματα που έχουν μικρές ηλικίες αποφάσισαν γονείς και ΑΟΟ κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο «Νικόλαος Σαμαράς».

Παράλληλα οι προπονητές των ακαδημιών διαβεβαίωσαν τους πάντες πως θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που ξεκίνησε πέρσι έχοντας στόχο να διαμορφώσουν πρώτα σωστούς ανθρώπους και εν συνεχεία σωστών αθλητών.

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ

«Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη πλέον συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου και των προπονητών του Ομίλου με τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών. Η προσέλευση των γονέων ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, γεγονός που συνέβαλε σε μία πιο εποικοδομητική συζήτηση.

Το λόγο πήραν αρχικά ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Βασίλης Γκιζάνης καθώς και η πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Βενετίδου Ευμορφία. Οι γονείς πληροφορήθηκαν για τις ώρες και τη γενικότερη λειτουργία των τμημάτων.

Επιπλέον, ύστερα από συνεννόηση διοίκησης-προπονητών, αποφασίστηκε η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με τις γειτονικές χώρες όχι μόνο σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, αλλά και σε επίπεδο ακαδημιών με διοργάνωση φιλικών αγώνων τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας θέλοντας να δώσει και στα παιδιά μικρότερης ηλικίας, τα οποία δεν ανήκουν ακόμα σε αγωνιστικά τμήματα, την ευκαιρία να αγωνιστούν προτίθεται να διοργανώσει μαζί με άλλους τοπικούς συλλόγους φιλικούς αγώνες σε μορφή πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην ομαλότερη ένταξή τους στα μεγαλύτερα τμήματα, ακόμα και σε αυτά του επαγγελματικού αθλητισμού.

Εκ μέρους των προπονητών μίλησε ο πλέον κατάλληλος κ. Στέλιος Κεμανετζής. Ο κ. Κεμανετζής διαβεβαίωσε τους γονείς ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που ξεκίνησε τον προηγούμενο χρόνο και στόχος όλων των προπονητών του Α.Ο.Ο., όπως ο ίδιος τόνισε, είναι πρώτον να συμβάλουν στη διαμόρφωση σωστών ανθρώπων, μετέπειτα σωστών αθλητών και τέλος σωστών παικτών βόλεϊ.

Η συνάντηση έληξε με την επίλυση διάφορων αποριών και συζήτηση προτάσεων από τους γονείς.

Εκ μέρους του Ομίλου ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή και διαβεβαιώνουμε όλους τους γονείς, ότι για οποιαδήποτε πρόταση ή παράπονο έχουν, πως  όλη η διοίκηση και οι προπονητές του Ομίλου είναι στη διάθεση τους με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε!

Mε μία συγκινητική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε στη γλώσσα του τον Γερμανοκουβανό σταρ, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο για την πολύτιμη προσφορά του στα δύο...
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

Εμπιστοσύνη σε Μιλενκόσκι

ΠΑΟΚ και Γιόσκο Μιλενκόσκι πορεύονται μαζί για τρίτη σερί σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος αφού η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη τόσο εξαιτίας της δουλειάς...