Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου : «Πρώτο βήμα τίτλου»

Χριστοδούλου : «Πρώτο βήμα τίτλου»

Έτοιμη για τα… δύσκολα και τον 2ο τελικό της Σαντορίνης δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου μετά το νικηφόρο 3-0 του Ολυμπιακού στο Ρέντη…

Ικανοποιημένη για τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΑΟ Θήρας έμεινε η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία ωστόσο υπογράμμισε πως στο 2ο παιχνίδι περιμένει μια καλύτερη Σαντορίνη.

«Κάναμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο ξέρουμε πως η συνέχεια είναι δύσκολη. Μπήκαμε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι, κρατήσαμε τακτική μας και μετά το πρώτο σετ το παιχνίδι εξελίχθηκε εύκολα» δήλωσε η αρχηγός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε «Ξέρουμε ότι η Σαντορίνη είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και πως θα παρουσιαστεί καλύτερη στην έδρα όμως και εμείς θα πάμε πιο δυνατά γιατί θέλουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο νταμπλ».

Για τον 2ο τελικό στην Σαντορίνη η Στέλλα Χριστοδούλου υπογράμμισε «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι η Σαντορίνη έχει δύσκολη έδρα, ο κόσμος της αγαπά το βόλεϊ και αγκαλιάζει την ομάδα όμως εμείς θα θα πάμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2-0».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...