Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Έκλεισε» Φιλιππάτος στην ΑΕΚ

«Έκλεισε» Φιλιππάτος στην ΑΕΚ

Με νέο τεχνικό τον Δήμο Φιλιππάτο θα κυνηγήσει τη νέα σεζόν η “Ένωση” τη διάκριση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, έχει “δώσει ήδη τα χέρια” με την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” και θα είναι ο διάδοχος του Μένιου Ρουμελιώτη στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη στον ομοσπονδιακό πάγκο, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, ως βοηθός προπονητή στον Πανελλήνιο το 2002, θέση στην οποία παρέμεινε για 8 χρόνια.

Παράλληλα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έχει εμπειρίες και συνεργασίες σε υψηλό επίπεδο (Παναθηναϊκό, Πανελλήνιο, Εθνική Ελλάδας επί Τζιοβάνι Καπράρα κ.α) ενώ γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία της κιτρινόμαυρης ομάδας, όντας το 2013 βοηθός προπονητή και στατιστικολόγος  στο πλευρό του Απόστολου Οικονόμου.

Ενώ λοιπόν απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις της “Ένωσης” ο Φιλιππάτος, έχει ήδη ξεκινήσει κατόπιν εντολής της διοίκησης τις απαραίτητες επαφές με αθλήτριες για το “στήσιμο” της “Ένωσης” της νέας σεζόν.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...