A2

Τσοπούλου ανακοίνωσε ο Μεσσαράς

Τσοπούλου ανακοίνωσε ο Μεσσαράς

Την απόλυτη πρωταγωνίστρια των  φετινών τουρνουά  master beach volley, Κατερίνα Τσοπούλου, απέκτησε ο ΓΑΣ Μεσσαράς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 βόλει γυναικών.

Η Τσοπούλου αγωνιζόταν την περυσινή χρονιά για τον Φιλαθλητικό Λάρισας, αλλά αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα της στην Μπαρμπάρ Βελγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣΜ:

«Ο ΓΑΣ Μεσαράς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη ακραία Κωνσταντίνα Τσοπούλου η οποία συμφώνησε να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Κρήτη και ειδικότερα στην ομάδα της Μεσαράς.

Η πρώην αθλήτρια του Ανατόλια (2011-2015), έχει γεννηθεί το 1993 και έχει ύψος 1,80. Έχει επίσης αγωνιστεί, στον Αριστοτέλη Επανωμής (2007-2011), Φιλαθλητικό Λάρισας (2015), BARBAR Βελγίου (2016).

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου εκτός από αθλήτρια σάλας διακρίνεται ιδιαίτερα και στο beach volley όπου μετρά πολλές πρωτιές και διακρίσεις. Τελευταία της διάκριση η κατάκτηση του τουρνουά MASTERS των Ματάλων με συμπαίκτρια την Μολδοβανίδη.

Ο Γ.Α.Σ.Μεσσαράς ευχαριστεί την ομάδα του Ανατόλια για την συνεργασία κατά την διαδικασία της μεταγραφής και καλωσορίζει την Κωνσταντίνα Τσοπούλου στην οικογένειά του και της εύχεται να είναι υγιής και να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά».

 

 

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...