A2

2o Summer Volleyball Camp στο Αιγάλεω (foto)

2o Summer Volleyball Camp στο Αιγάλεω (foto)

Το 2ο Summer Volleyball Camp που διοργανώνει ο ΑΟ Αιγάλεω ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και όρεξη από το «Σ. Βενέτης» όπου οι μικρές αθλήτριες που συμμετέχουν σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από το προπονητικό team των «κυανόλευκων».

Το Αιγάλεω συνεχίζοντας να επενδύει συστηματικά και μεθοδικά στην  ανάπτυξη του αθλήματος και τις ακαδημίες, ξεκίνησε από σήμερα το 2ο Summer Volleyball Camp.

Ένα προπονητικό camp που πραγματοποιείται σε δύο χρονικές περιόδους (3-7 Ιουλίου και 10-14 Ιουλίου) και απευθύνεται σε κορίτσια από 6 έως 16 ετών που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το βόλεϊ βελτιώνοντας την φυσική και τεχνική τους κατάσταση…

Οι πύλες του 2ου Summer Volleyball Camp άνοιξαν από το…. Κολυμβητήριο του City όπου μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια συνδύασαν βουτιές και προπόνηση με το «κυανόλευκο» προπονητικό team να δουλεύει στον τομέα της ενδυνάμωσης.

Η συνέχεια δόθηκε δίπλα στο κλειστό όπου ξεκίνησε το κύριο πρόγραμμα των προπονήσεων υπο τις οδηγίες της Αγγελικής Αντωνιάδη και των συνεργατών της…

Η προπονήτρια του Αιγάλεω αναφερόμενη στο 2ο Summer Volleyball Camp τόνισε «Το 2ο Summer Volleyball Camp της ομάδας ξεκίνησε και όπως φαίνεται και πετυχημένο αφού οι συμμετοχές των παιδιών παρά τον καύσωνα των τελευταίων ημερών είναι περισσότερες από πέρσι και όλοι έχουν όρεξη για δουλειά.

Το παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν το άθλημα του βόλεϊ, θα δούνε το τι προσπάθεια χρειάζεται κάθε αθλητής σε κάθε άθλημα, θα δούνε ότι στο βόλεϊ θα πρέπει πολλά μέλη του σώματός τους  να είναι σε καλή λειτουργία. Από μικρά πρέπει να ξέρουν αυτά τα βασικά πράματα για αυτό και εγώ τα επιλέγω από μικρά για να μπορέσουν να επιλέξουν τα ίδια αν θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το άθλημα ή όχι.

Στο Camp τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν στην τεχνική, στην σωματική τους ενδυνάμωση, στα άλματα, στα πόδια και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους  σε όλους τους τομείς.

Ξεκινήσαμε από την πισίνα γιατί είναι πιο ευχάριστο για τα παιδιά όπου θα κάνουν και το παιχνίδι τους. Η πισίνα είναι ένας χώρος διασκέδασης για αυτά, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σημαντικός για την ενδυνάμωσή τους.

Στόχος του Summer Camp είναι να βγαίνουν νέα παιδιά, αφού σε αυτό συμμετέχουν και παιδιά που ξεκινάνε τώρα το βόλεϊ αλλά και παιδιά από άλλες ομάδες που θέλουν να δοκιμάσουν τον τρόπο δουλειάς του Αιγάλεω και θέλουν να δούνε πως λειτουργεί η ομάδα.

Εμείς προσπαθούμε να δείχνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια και πιστεύω πως θα βγει κάτι κάλο».

FOTO

camp-aigaleo-pisina-2 camp-aigaleo-pisina-3 camp-aigaleo-pisina1 camp-city-3 camp-city-5 camp-city-4 camp-city-6 camp-city-2 camp-city-1 camp-city-vasikh

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...