Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Χολστ MVP

Η Χολστ MVP

Η Κιέρα Χόλστ με 34 πόντους ήταν η κορυφαία των Μακεδόνων Αξιού στη νίκη τους επί της Κορίνθου και δικαίως η Αμερικανίδα διαγώνιος αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών…

Άρωμα Μακεδόνων και… Αμερικής είχε η 13η αγωνιστική με την Κιέρα Χολστ να είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη νίκη της ομάδας της απέναντι στις “ερυθρόλευκες” της Κορίνθου.

Η Τεξανή ακραία με τους 34 πόντους που πήρε στον αγώνα έκανε προσωπικό ρεκόρ τη φετινή χρονιά κατακτώντας παράλληλα και το βραβείο της κορυφαίας της αγωνιστικής.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας η Χόλστ έδειξε έκπληκτη για το 34ρι τονίζοντας «Δεν είχα ιδέα ότι έκανα ρεκόρ. Ήξερα ότι έπαιρνα πολλές μπαλιές αλλά δεν περίμενα ότι θα τα πήγαινα τόσο καλά. Ήταν έκπληξη για μένα, μετά τον αγώνα όταν με ενημέρωσαν πόσους πόντους πήρα».

Όσον αφορά το παιχνίδι η Αμερικανίδα αθλήτρια υπογράμμισε «Δεν ανησύχησα μετά το πρώτο σετ. Ήξερα ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και μπήκαμε στη συνέχεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την ανατροπή. Όσο παίζει καλά η ομάδα μπορώ και σκοράρω τόσο. Η Μάγκι (σ.σ. Σπικς) κάνει εξαιρετική δουλειά στη θέση της πασαδόρου και μου δίνει φανταστικές πάσες. Οι συμπαίκτριές μου με εμπιστεύονται να τελειώνω τις φάσεις στην επίθεση και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση».

Αναφορικά για το μέλλον η Χόλστ δεν έκρυψε την ανυπομονησία της να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε ένα διαφαινόμενο ντέρμπι αφού οι Μακεδόνες Αξιού βρίσκονται σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Ανυπομονώ να παίξουμε πάλι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε βελτιωθεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα. Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό παιχνίδι και θα το απολαύσει ο κόσμος. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά το κίνητρο να νικήσεις την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας είναι μεγάλο».

Κλείνοντας, η 24χρονη ακραία αναφέρθηκε στα όνειρα για πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου που έχουν άπαντες στους Μακεδόνες. «Πιστεύω μπορούμε να πάμε στο final-4. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες και να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε για να προκριθούμε».