Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μοίρασαν προσκλήσεις και χαμόγελα στη Νάξο (foto)

Μοίρασαν προσκλήσεις και χαμόγελα στη Νάξο (foto)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη έχει ξεκινήσει στον Πανναξιακό που αντιπροσωπία αθλητριών του επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιου Νάξου μοιράζοντας προσκλήσεις για τον αγώνα της Τετάρτης…

Χαμόγελα και προσκλήσεις για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη μοίρασαν αθλήτριες του Πανναξιακού κατα την παρουσία τους σε γυμνάσιο της Νάξου.

Παναγιώτα Διώτη, Αποστολία Νούσια, Παναγιώτα Βόμβα και Κάλλια Κατερίνη συνοδευόμενες από τον γενικό αρχηγό του Πανναξιακού Μπάμπη Ιωσηφίδη επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Νάξου ώστε να μιλήσουν στους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες απευθύνοντας κάλεσμα να στηρίξουν την ομάδα του νησιού με την παρουσία τους στο κλειστό της Νάξου.

Τις αθλήτριες του Πανναξιακού οι μικροί μαθητές και μαθήτριες τις υποδέχθηκαν με αγκαλιές και πολλά φιλιά, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να περάσουν ευχάριστα για αρκετή ώρα…

Η Διώτη που αποτελεί ίνδαλμα για πολλές νεαρές μαθήτριες του νησιού συνομίλησε με τα παιδιά σχετικά με τις δραστηριότητες ενός επαγγελματία αθλητή, ενώ από την πλευρά της η Αποστολία Νούσια δια μικροφώνου προσκάλεσε τους μαθητές να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου την Τετάρτη για να βοηθήσουν με την στήριξη τους την προσπάθεια των “κυανόλευκων” να προκριθούν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

nousia-sxolio-2018 dioti-selfie-sxolio-2018

Παράλληλα οι νεαρές Ναξιώτισες Παναγιώτα Βόμβα και Κάλλια Κατερίνη, φρόντισαν από την πλευρά τους προέτρεψαν μαθητές και μαθήτριες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Τέλος ο Πανναξιακός ευχαρίστησε τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νάξου και ιδιαίτερα τον διευθυντή του σχολείου κ. Στράτο Φουτάκογλου που είναι θετικός σε κάθε πρωτοβουλία επαφής του συλλόγου με τα νέα παιδιά.

naxos-sxolio-2-2018 naxos-sxolio-2018