PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επένδυση στο μέλλον για Αιγάλεω

Επένδυση στο μέλλον για Αιγάλεω

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε το Αιγάλεω που ανακοίνωσε την απόκτηση της Κοντούδη και Αρμάου που αποτελούν επένδυση για το μέλλον αλλά ταυτόχρονα θα βρίσκονται και στην γυναικεία ομάδα…

Συνεχίζοντας να επενδύει στις μικρές ηλικίες το Αιγάλεω φρόντισε να αποκτήσει τις νεαρές και ταλαντούχες  Κοντούδη και Αρμάου.

Η Ελένη Κοντούδη μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στα βόρεια προάστια με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ η Ρόζα Αρμάου αγωνιζόταν στη Νίκη Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διπλή μετεγγραφή δύο πολύ ταλαντούχων αθλητριών της Ρόζας Αρμάου και της Ελένης Κοντούδη.

Η Ρόζα Αρμάου φέτος αγωνιζόταν στη Νίκη Αμαρουσίου και η Ελένη Κοντούδη στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η coach μας Αντωνιάδη Αγγελική έχει αποδείξει ότι το μέλλον ανήκει στις μικρές ηλικιακά αθλήτριες και αυτό θα κάνει κ φέτος.

Η Ρόζα και η Ελένη ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας του City και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν στο έπακρο την ομάδα μας να φτάσει ψηλά όπως φτάνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Ευχαριστούμε τους γονείς και των δύο αθλητριών που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και τους υποσχόμαστε ότι η αγκαλιά της οικογένειας του Αιγάλεω έχει ήδη ανοίξει και να μην ανησυχούν για τίποτα.

Καλώς ήρθατε Ρόζα και Ελένη.

Να έχετε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες!!