A2

Ο Θεοδόσης στην Ροδίων Άθλησις

Ο Θεοδόσης στην Ροδίων Άθλησις

Οι μεταγραφικές βόμβες της Ροδίων Άθλησις συνεχίζονται καθώς οι Δωδεκανήσιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Θεοδόση  Ηλία, ο οποίος αφήνει την Volleyleague για την Α2 και τον στόχο της ανόδου που έχουν φέτος οι… «Ιππότες» του Σπύρου Γκολίτηση.

Μια ακόμη μεταγραφή πρώτης γραμμής πραγματοποίησε η Ροδίων Άθλησις. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση ήρθε σε συμφωνία  με τον Ηλία Θεοδόση ο οποίος θα είναι ο φετινός μαέστρος των Ιπποτών στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός πασαδόρος φρόντισε να βγάλει τα…. «Πειρατικά» της Σύρου και να πάρει «πανοπλία και σπαθί» κατηφορίζοντας στην Ρόδο προκειμένου να δώσει την μάχη της ανόδου στο πρωτάθλημα της Α2

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις

Η διοίκηση του  «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μια μετεγγραφή αθλητή με προηγούμενη  εμπειρία στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Πρόκειται για  τον Ηλία Θεοδόση, ο οποίος  κατά την αθλητική περίοδο  2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Αθλητής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, γεννηθείς στις  20 Μαΐου και με ύψος 1.90μ ,αγωνίζεται στην θέση του «πασαδόρου».

Την αγωνιστική σεζόν  2017-18 αγωνίζονταν  με την ομάδα του «Φοίνικα Σύρου» στην Α1 εθνική κατηγορία  ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως  διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα παίδων και εφήβων του «Ηρακλή».

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...