Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βεργίδου: «Το βραβείο στην ομάδα και στον κόσμο της Νάξου»

Βεργίδου: «Το βραβείο στην ομάδα και στον κόσμο της Νάξου»
Η MVP της 3ης αγωνιστικής, Όλγα Βεργίδου αφιέρωσε τη διάκρισή της στην ομάδα αλλά και τον κόσμο του Πανναξιακού.
«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Πίστευα ότι η MVP θα ήταν από το δικό μας παιχνίδι αλλά δεν περίμενα ότι θα ήμουν εγώ. Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην ομάδα γιατί η δουλειά είναι συνολική και όχι ατομική. Επίσης το  αφιερώνω στον κόσμο της Νάξου που μας στηρίζει κάθε μέρα» είπε η Βεργίδου που βοήθησε τα μέγιστα στην επικράτηση του ΠΑΟΝ επί του ΑΟ Θήρας στο ντέρμπι των Κυκλάδων.
«Ήταν μια πολύ καλή νίκη αλλά δεν λέει τίποτα. Δεν περίμενα ότι θα φθάναμε σε εύκολη επικράτηση αλλά νομίζω ότι εμείς την κάναμε εύκολη. Το θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα και δικαιωθήκαμε» ενώ για τη συνέχεια τόνισε: «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε …όρεξη για κάτι πολύ καλό φέτος αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα τα ματς πρέπει να τα βλέπουμε ως ντέρμπι. Με συγκέντρωση και προσοχή θα έρθουν οι καλές μέρες».
«Εκ των αποτελεσμάτων ο Άρης ήδη τον κέρδισε. Ο Ολυμπιακός παραμένει έμπειρη ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Δεν θα πω ότι υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ κοντά του, αλλά θα πω ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούνε να του αποσπάσουν σετ ή ακόμη και νίκη όπως έκανε στην πρεμιέρα ο Άρης. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών. Οι παίκτριες που έχουν έρθει από το εξωτερικό έχουν δώσει μεγαλύτερη αίγλη και αυτό ανεβάζει την ποιότητα» σχολίασε η 27χρονη άσος.