ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράνχο: «Ικανοποιήμενος από τον τρόπο που παίξαμε».

Ναράνχο: «Ικανοποιήμενος από τον τρόπο που παίξαμε».

Ικανοποιημένοι από τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Πορτογαλίας εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο και οι αθλήτριες της Εθνικής.

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Ικανοποιημένος για πρώτο παιχνίδι»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε και υπάρχουν πολλά κομμάτια του παιχνιδιού που χρειαζόμαστε βελτίωση. Μέρα με την μέρα, προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με αγώνα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η Σλοβενία θεωρώ πως είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλά σημεία. Για πρώτο παιχνίδι όμως είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε χωρίς να χάσουμε σετ».

Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Δυσκολότερη η Σλοβενία»

«Είναι ακόμα η αρχή. Δεν είναι ότι είχαμε άγχος, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες αυτό θα βελτιωθεί. Πολλά κορίτσια είχαν καιρό να πιάσουν μπάλα και άλλες είναι ακόμα κουρασμένες από τα πρωταθλήματα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να βρεθούμε μεταξύ μας. Με την Σλοβενία θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά μας έκανε καλό που είχαμε πρώτα την Πορτογαλία για να δούμε σε ποια κομμάτια χρειαζόμαστε βελτίωση», είπε η διεθνής άσος.

Τζίνα Λαμπρούση: «Θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο»

«Υπήρχαν λίγες μέρες προετοιμασίας και θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο. Προσπαθήσαμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε για να βγει καλή εικόνα στην πρεμιέρα και θεωρώ πως το πετύχαμε. Το πρώτο τεστ ήταν θετικό και θέλουμε πολύ τώρα με την Σλοβενία να πάρουμε την δεύτερη νίκη μας», σχολίασε η Ελληνίδα μπλοκέρ.

Σταματία Κυπαρίσση: «Τιμή μου η Εθνική»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Είναι τιμή μου που βρίσκονται στην Εθνική γυναικών. Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά και όλες οι συμπαίκτριές μου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με αγαπάνε και με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη ημέρα», δήλωσε η 17χρονη διεθνής.