ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προσμονή ενόψει Ευρωβόλεϊ από τις Βλαχάκη-Οικονομίδου

Προσμονή ενόψει Ευρωβόλεϊ από τις Βλαχάκη-Οικονομίδου
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς του Ευρωβόλεϊ έχει ξεκινήσει. Η Ελλάδα βρίσκεται  στον Α’ όμιλο (Άγκυρα) και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Τουρκία με τις διεθνείς μας Κωνσταντίνα Βλαχάκη και η Μαρία Οικονομίδου να μεταφέρουν στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας αυτήν την… προσμονή για αυτή τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ!
Για τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:
Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και όλες περιμένουμε πως και πως να έρθει η ώρα του ευρωπαϊκού. Εύχομαι να μην περάσουν ξανά 18 χρόνια για να προκριθεί η Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ελπίζω να είναι η αρχή για μία πολύ καλύτερη συνέχεια».
Μαρία Οικονομίδου: «Θα είναι ξεχωριστή εμπειρία απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Είναι κάτι που θα μείνει σε όλους μας. Η Εθνική είχε να περάσει 18 χρόνια και η δική μας φουρνιά θα το χαρεί πολύ το επερχόμενο ευρωβόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και όλα ξεκινούν από την ομοσπονδία. Θέλω να ελπίζω ότι στο μέλλον η Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί και δεν θα είναι το αουτσάιντερ».
Για τους αντιπάλους μας στην Άγκυρα:
Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Πιστεύω πως Γαλλία και Φινλανδία είναι ομάδες στα μέτρα μας και μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια στα παιχνίδια με Τουρκία, Σερβία και Βουλγαρία μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά και γιατί να μην διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».
Για τον νέο χορηγό στην Εθνική ομάδα:
Μαρία Οικονομίδου: «Είναι πολύ σημαντικό η παρουσία ενός τόσο μεγάλου χορηγού όπως η Εθνική Τράπεζα. Είναι ένα από τα βήματα που δείχνουν πόσο πολύ προσέχουν την ομάδα και το πόσο θέλουν να βοηθήσουν και τους ευχαριστούμε πολύ».
Δείτε τη μίνι συνέντευξη: