Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζλατιλίδης: «Κοιτάξαμε κατάματα Παναθηναϊκό-Κηφισιά, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι»

Ζλατιλίδης: «Κοιτάξαμε κατάματα Παναθηναϊκό-Κηφισιά, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι»

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, ξεκίνησε τα φιλικά της παιχνίδια και οι μηχανές της είναι πλέον στο φουλ για την έναρξη του πρωταθλήματος της VolleyLeague στις 26 Οκτωβρίου.

Κόντρα σε ισχυρές ομάδες όπως οι Παναθηναϊκός (5ος στο περσινό πρωτάθλημα) και την Κηφισιά (4η στο περσινό πρωτάθλημα), η κρητική ομάδα έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους του, στα παιχνίδια που έδωσε στο κλειστό του Αγίου Θωμά (ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟ σε παιχνίδι σε τρία σετ) και στο Ζηρίνειο (2-2 με την Κηφισιά σε παιχνίδι σε 4 σετ).

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Δημήτρης Ζλατιλίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της παρθενικής συμμετοχής στην VolleyLeague, ωστόσο επεσήμανε πως «δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Η ομάδα είναι “σφιγμένη” και είναι λογικό μετά από 5 εβδομάδες προετοιμασίας. Αυτά ήταν τα πρώτα παιχνίδια για μας, είδαμε κάποια πράγματα, πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει και μπορώ να πω ότι το πρόσημο είναι θετικό για μας.

Σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρουν τα σκορ, αλλά να μπορούμε να βγάζουμε στο γήπεδο, αυτά που έχουμε δουλέψει. Κοιτάξαμε στα μάτια και τον Παναθηναικό και την Κηφισιά που είναι δυο πολύ καλές ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έπαιξαν δυο σερί παιχνίδια σε δυο μέρες που δεν είναι εύκολο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10) τον Παναθηναικό στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε δυο ακόμη δυνατά τεστ και όπως τονίζει ο Εβρίτης τεχνικός του «θα είναι δυο ακόμη παιχνίδια για χρήσιμα συμπεράσματα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στο κοινό μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα».