A2

Ο Γραμματικόπουλος στον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Γραμματικόπουλος στον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας συνεχίζοντας να επενδύει στις ακαδημίες του, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον Ηλία Γραμματικόπουλο ο οποίος και αναλαμβάνει το προαγωνιστικό τμήμα αγοριών του συλλόγου…  

Έπειτα από μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα της Α1 και έχοντας πολύτιμες εμπειρίες, ο Ηλίας Γραμματικόπουλος συνεχίζει την προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ από το πόστο του προπονητή. Ο πρώην διεθνής διαγώνιος του ΑΟ Ορεστιάδας αποτελεί το νέο μέλος στο προπονητικού team των Ακαδημίων του Άθλου Ορεστιάδας και με τις γνώσεις αλλά και εμπειρίες του είναι έτοιμος να βοηθήσει τους “βυσσινί” στον τομέα της ανάπτυξης.  

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Ο Γραμματικόπουλος Ηλίας από φέτος (2020-2021) στο προπονητικό team του Άθλου Ορεστιάδας όπου συγκεκριμένα αναλαμβάνει από φέτος στις ακαδημίες του βόλεϊ το προαγωνιστικό τμήμα των αγοριών.

Με χρόνια εμπειρίας στο άθλημα ως αθλητής υψηλού επιπέδου αλλά και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής ακαδημιών θα βοηθήσει τον σύλλογο του Άθλου Ορεστιάδας στον τομέα της ανάπτυξης  του αθλήματος στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή προπονητική περίοδο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...